Tuesday, December 14, 2010

Pengantin Baru




wajah2 pengantin 2011




ni plak pengantin baru 2010..selamat2!








sori..no more newly wedd kat hangpa 2 k...pengantin lamo!




ha ni dia bakal raja sehari-dua hari-tiga hari...miahaha~~


kepala brain n lutut ku pening memikirkan segala macam perihal majlis...huhu..sarat nye..tak tau mana nak dulukan...nasib pengantin jarak jauh..huaaahuaaa...
rasekan la labuuuuu..nak kawen sgtt!
igt senang ker?
eh..dah smpai maso..kawen laa..t dah tuo bona sapo nak kasi aku anak?
dah tuo risiko tinggi..ahhhaaaa....melalut mende ntah ni...
bule ta nak jd customer yg cerewet menjelang majlis ni?
eh..i nak baju kembang mcm cinderella...beads byk2 bior kilau2 mata org..
i nak kain duyung mcm dysebell tu..i nak mahkota mcm queen elizebert ker..
i nak rambut mcm rapunzel..(padahal rambut secotet jer!)..
i nak kasut tenngggi direndahkan..sbb i dah lampai mcm pokok kelapak...
i nak kaler emas ..kuning raja..kalah YDP agong la kunun!..
i nak bunga2 fresh jer..nak pelamin angkasa mcm DR SMS..ermm
lagi?..i nak suami i nye baju smart2 mcm orlando bloom pirate of carribean tu..
i nak hnataran tu kelass..kristal ting tongg tongg..

i nak tu ni..

i nak ini itu..

i nak..

nak..nakkk



astagfirullahalazim...
kalo cm ni la...ermm..mmg patut pon wanita ni bayak ckp..sbb nafsu 9!
(tgh apply ilmu kursus kawen last week)


apa2 pun bersederhanalah yer.....










2 comments:

azri said...

cik lynda..good luck tau..ye tul tuh..sederhana je..yg penting pas kawen..happy 4 u!!!

Lyndy said...

tq azri dearie..huhu..pening2 nak buat semua..huhu